torsdag 2 februari 2012

Om jag inte visste att jag var upptagen....

 Då skulle jag banne mig fria till mig själv på stört! Fy fasen vad god mat jag lagar!!!!
Fast diskmaskinen ligger bra till också, den är inte upptagen, bara av disk...Det är så fantastiskt bra uppfinning - diskmaskinen - för sånna som mig som ska göra så mycket på en gång....
Kålpuddingen står i ugnen, biffarna färdigstekta, kycklingsalladen till mig...Chickenuggets med ris till LilleW...Det är ingen mat jag är stolt över, men han älskar det...
Färsbiffarna med riven morot i däremot...De är så goda så det krullar sig i tårna...Fick receptet av en anhörig till en av våra kunder...De blir saftiga och goda. Vill ni veta receptet så varsegoda:

500 g fläskfärs
3 fint rivna morötter
2 ägg
salt
massor med svartpeppar

blanda allt. gör biffar. Stek. Ät. Njut...

Jag älskar att äta...Jag förstår inte hur det kan vara tråkigt att äta själv...Mat smakar alltid bra....Eller nästan alltid... Det måste vara hemskt att inte ha någon aptit, att inte känna att något smakar gott... När jag inte kunde äta, efter operationen, när jag knappt fick i mig en hårdbrösmula utan att börja hosta och spy... Jag fattar inte hur jag överlevde, var ju faktiskt inte hungrig ändå... Men jag längtade ju ändå efter en del saker. Innan operationen hade jag förberett mig på att det kanske fanns mat jag inte skulle kunna äta efter. Och det finns det ju, men det var mer i början. Nu kan jag nog äta det mesta, fast jag mår förstår inte så bra av allt. Som köpt pizza...eller egentligen någon snabbmat, förutom subway...Det är ju tur att jag lagar så fantastiskt god mat själv...*fniss*

På måndag ska jag göra en datortomografi, det ska bli en ny intressant erfarenhet. Det är mitt bråck som ska kollas. Det börjar bli riktigt stort och lite obehagligt. Jag oroar mig inför en operation förstås. Men det måstes göras iaf....Om man nu inte kan lösa det på något annat smidigt sätt.

Har fått en tid hos en dietist också. Egentligen tror jag inte att hon har så mycket nytt att komma med, men jag går dit med nyfikna ögon och en förhoppning om bra användbara tips, gärna något jag inte redan vet...



Inga kommentarer: